Review | Remescar Wallen & Donkere Kringen

OLYMPUS DIGITAL CAMERANa een periode van slecht en weinig slapen ben ik eindelijk weer een beetje bij gekomen van alles wat er gespeeld heeft om mij heen. Sommige van jullie weten het wel al en andere misschien nog niet. Maar mijn feestdagen waren niet zoals ze wezen moeten. Mijn oma is namelijk tweede kerstdag overleden, en hierdoor liep ik ook iets achter met school. Dus ik moest van alles en nog wat gaan doen. Iedereen weet dat als je slecht en weinig slaapt er van die mooie donkere kringen om je ogen heen komen. Niemand wordt blij van wallen en donkere kringen, weg ermee! Vandaag test ik een wallen en donkere kringen crème, benieuwd naar het resultaat?

De Remescar crème belooft een doeltreffende crème te zijn die wallen en donkere kringen onmiddellijk kan verminderen, zelfs al na het eerste gebruik. Nou dat wekt zeker mijn interesse op. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe revolutionaire EYESYL technologie werkt onmiddellijk in op wallen en donkere kringen. De unieke combinatie van klei-mineralen en bippeptide-complex verstrakt de huid, verminderd de vochtophoping onder de ogen en zorgt voor een micromusculaire pauze. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Op de achterkant van de verpakking staat in het Nederlands en in het Frans de gebruiksaanwijzing. Het is de bedoeling dat je een klein beetje crème, ter grote van een rijstkorrel aanbrengt onder je ogen. Als je minder aanbrengt, zal de crème niet voldoende kunnen werken en met meer gebruik kan het irritatie veroorzaken. Als je de crème onder je ogen heb aangebracht, laat je dit 2-3 minuten drogen en kun je erna verder met je verdere routine. OLYMPUS DIGITAL CAMERAP1200042.jpgOLYMPUS DIGITAL CAMERA

De crème heeft een beetje een oranje kleur en smeert makkelijk uit, ook vind ik de tube er heel mooi luxe uit zien. Ik vind de crème na het aanbrengen heel apart opdrogen. Ik heb het idee dat mijn huid ontzettend strak getrokken wordt. Na een aantal minuten gewacht te hebben heb ik niet het idee dat het gevoel minder wordt. Ik vind het persoonlijk geen lekker gevoel, en heb hierna dagcrème aangebracht met de hoop dat het trekkende gevoel weg zou gaan. En jahoor! dat werkt prima. En kijk eens naar het resultaat?! Ik zie best wel een beetje verschil, mijn donkere kring is een stukje minder geworden. Dus het resultaat mag er best wezen. Natuurlijk zal deze crème er niet voor kunnen zorgen dat alles verdwijnt maar dat mogen we van een crème ook niet helemaal verwachten. 

De Remescar wallen & donkere kringen crème is online te koop bij Viata. Voor € 29,95 nu is hij met korting verkrijgbaar en kost hij € 23,36. Dit is niet heel budget maar ik denk toch wel het proberen waard. Zou jij deze wallen & donkere kringen crème willen proberen?

Liefs Nicole,
BloglovinInstagramFacebook

Dit artikel is in samenwerking

9 reacties op ‘Review | Remescar Wallen & Donkere Kringen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s